Сторінка 1 – Відгуки - Nubian Heritage, рідке мило для рук, пачулі й буріті, 355 мл (12 рідк. унцій) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Kat-r
Золото
Опубліковано 4.04.2024
450
12
1
62
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Я був радий дізнатися, що це мило знову в наявності на веб-сайті Herb. Швидко замовила собі баночку цього мила. Я продовжую досліджувати бренд Nubian Heritage. Це, напевно, моя п'ята покупка цього бренду. Мене дуже заворожує цей бренд своїми концепціями, східною упаковкою та чудовими органічними композиціями. Отже, про це мило. По-перше, воно чудово піниться, і вам потрібна дуже невелика кількість, тому мило економічне. Має прозорий колір, вишуканий, насичений, східно-солодкий аромат, який ще деякий час залишається на руках після миття. Містить чотири цінні олії, масло ши та інші інгредієнти, які запобігають висиханню шкіри. Щодо зовнішнього вигляду упаковки, то мені дуже сподобалось біле матове покриття флакона та зручний дозатор. Мені подобається, як мінімалістично це мило виглядає у моїй ванній кімнаті; він не створює жодного візуального шуму. Рекомендую розглянути цю марку для себе і спробувати хоч щось, якщо ви не можете купити це мило.

Опубліковано 8.05.2024
404
0
0
108
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Це гарне мило. Він не пахне пачулі, тому, можливо, 4,5 зірки. Запах приємний і не надто хімічно синтетичний, як у багатьох мильних засобів для рук. Запах трохи нагадує порошкоподібне бурштинове та вівсяне печиво або вершково-солодку цукерку з горіховою ноткою. Не такий екзотичний, як я сподівався, і відсутні будь-які явні пачулі. Запах відчувається трохи більше, ніж універмаг, ніж парфумерна продукція для тіла, ніж я б очікував від назви аромату, але він приємніший, ніж більшість. Запах залишається на деякий час і досить сильний, тому, можливо, ви не захочете використовувати його перед їжею, але це не неприємно. Приємна атмосфера. Я досить чутливий до запахів, і здебільшого вони мене не турбують, тому це хороша якість, а не просто дешеві синтетичні парфуми. Гель густий, тому маленького флакону вистачить на деякий час. Спочатку виглядає трохи плівкою, але не залишає слідів і не надто висихає. Відчувається чистотою. Я міг би придбати це знову або спробувати інший аромат із цієї лінії, оскільки він приємний у використанні, а не надто синтетичний парфум.

Опубліковано 9.05.2024
235
200
91
55
Juli
Срібло
Опубліковано 11.04.2024
166
0
0
1
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська
Опубліковано 13.05.2024
38
4
2
5
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Китайська (спрощене письмо)